%

van Fear naar Fun

Fear Away workshops

Binnen onze Fear Away workshops jagen we op allerlei monsters. Groot én klein.

Binnenkort vind je hier ons workshop aanbod. Wil je op de hoogte blijven van de data ? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Het monster in je hoofd

Velen van ons kennen het. De stem in je hoofd die altijd tegen je praat. Die je vertelt dat iets toch niet lukt, het een stom idee is of je het niet kunt. Het is een monster in je hoofd (in het geval van Imke waren het wel 20 verschillende). Het is Imke gelukt dat monster te verjagen! Wil je er ook vanaf? Dan hebben wij de oplossing voor je.

Voor iedereen die zich tegen laat houden door angst.

 

  • Angstverjagen 100% 100%
  • Lef 100% 100%

Het routinemonster

Je hebt een prima leven. Alles gaat “zijn gangetje”. En toch hoor je af en toe  een stem in je hoofd die verlangt naar meer. Maar je durft niet zo goed. En dat terwijl je het eigenlijk wel wilt. We helpen je graag om dingen eens anders te doen dan je gewend bent. Het is zo ontzettend gaaf om buiten je comfortzone te stappen. 

Voor iedereen die iets anders wil maar hetzelfde blijft doen.

 

  • Avontuur 100% 100%
  • Creatief denken 100% 100%

Nietslapen-monster

Je hoort een klein kinderstemmetje “Mamaaaaa…”. De moed zakt je in de schoenen, niet weer een nacht. Je wilt rust. Even een momentje voor jezelf. Wij bieden je de oplossing voor het “ik-kan-niet-slapen-monster” in het hoofd van je kind. Het enige dat je er zelf aan toe hoeft te voegen is een flinke dosis fantasie. En humor! 

Speciaal voor mama’s en papa’s waarvan de kinderen niet slapen.

 

  • Geen monsters onder mijn bed 100% 100%
  • Slaap lekker 100% 100%

Ikkanhetniet-monster

“Nee mama, ik kan het echt niet.” Je weet dat je kind dingen kan: fietsen, lezen, veters strikken. En toch zie je het niet terug. Je kind is zo onzeker, dat het dingen uit de weg gaat. Zonde van al het talent dat er in zit. Met onze creatieve oplossing(en) helpen we je kind weer wat sterker in de schoenen te staan en weer op avontuur durft. 

Speciaal voor ouders met kinderen die het graag goed willen doen

  • Plezier 100% 100%
  • Zelfvertrouwen 100% 100%

Social

#fearaway

Over Fear Away

Wij bedenken en maken creatieve oplossingen die ervoor zorgen dat kinderen (en volwassenen) weer heel veel plezier hebben in het leven. Ook als het bedtijd is! 

Imke en Carolien
info@fearaway.nl
06-31995694

Vijfmorgen 3
4284EA Rijswijk