%

Fear en Fun

Fear Away

Binnen onze Fear Away workshops jagen we op allerlei monsters.

Groot én klein.

Want die ‘Monsters in je hoofd’, ‘Het routinemonster’ en ‘Het ikkanhetniet-monster’ kunnen je behoorlijk in de weg zitten.

Bij Fear Away is alles bespreekbaar want we leven nu eenmaal in een wereld waar Fun is maar ook Fear. 

Over Carolien en Imke

Carolien en Imke maken fear en fun bespreekbaar. Als creatieve duizendpoten, aanpakkers en met een “spring maar in het diepe” mentaliteit weten ze als geen ander hoe het is om spannende stappen te zetten en plezier te maken. Keihard falen is daarbij een gegeven. Carolien is bijvoorbeeld heel goed in ‘geloven in anderen’ maar minder goed in ‘geloven in zichzelf.’ Imke is heel goed in ‘Ja’ zeggen maar minder goed in ‘Nee.’ Zo heeft iedereen zijn eigen uitdagingen!

Workshop 'Onze Faalverhalen' (editie maart 2020)

Wat is jouw faalverhaal? Leuk hé al die fantastische social media posts met de meest geweldige levens? De bende in huis, de soep die tegen de plinten opspringt, je chagrijnige humeur en boosheid naar je kinderen, die zien we zelden voorbijkomen. En wat kan het opluchten om soms gewoon even lekker te praten over dat wat er niet goed gaat!

Zin in een gezellig samenzijn met mede-imperfecten? Gewoon even met gelijkgestemden die ook klaar zijn met doen alsof het perfecte leven bestaat. Dan nodigen we je graag uit voor de workshop Faalverhalen.

Schrijf je hieronder gelijk in voor deze workshop! Of mail naar info@fearaway.nl

 

Wat het je oplevert:

 • Praten over echte dingen 100% 100%
 • Buikpijn van het lachen 100% 100%
 • Opluchting 100% 100%
 • Een feest van herkenning 100% 100%

 Uiteraard delen we onze eigen Shit Stories tijdens deze workshop. Je mag komen luisteren maar ook zelf je eigen verhalen delen. Tijdens de workshop zul je merken dat je niet de enige bent die af en toe worstelt.  

Wat we doen:

Wij maken zaken bespreekbaar. Aan de hand van levensechte en eigen voorbeelden delen we onze Faalverhalen. Dingen die we weleens gedaan hebben en waar we ons achteraf schuldig over voelen of voor schamen. Een hoog “aha” gehalte. We onderzoeken samen met jou waarom we hier eigenlijk niet over (durven) te praten. Het zal voor jou een feest van herkenning zijn. En er is genoeg ruimte om ook jouw verhalen te delen (alleen als je dat wilt).

Wat het kost:

 • € 24,95 per persoon inclusief koffie/thee en wat lekkers
 • Kom je liever samen? We hebben speciale ‘bring a friend korting!’ Dan betaal je samen slechts € 39,95
 • Twee uur van je tijd

Data:

 • 31 maart van 19.30 – 21.30 uur in Giessen – de Hartenjager
 • 3 april van 09.30 – 11.30 uur in Almere – Steiger 24

Praktische informatie:

 • Annuleren kan tot 7 dagen voor aanvang
 • Minimum aantal deelnemers is 6

Workshop 'Faalverhalen' (Giessen)

31 mei van 19.30-21.30 (Hartenjager, Giessen)

De (vernieuwde) Jager in Giessen is een plek waar ruimte is voor sport, welzijn en activiteiten (van de hartenbrigade). Beheerders Nicolette en Janine hebben dit tot een warme plek omgetoverd waar mensen graag ‘even thuis zijn.’ Een ideale plek voor onze workshop dus! Op 31 mei van 19.30-21.30 zijn wij hier te gast.

Schrijf je hieronder in voor deze workshop.

Hartenjager
Parallelweg 35
4283 GR Giessen

 

Totaal: € -

Workshop 'Faalverhalen' (Almere)

3 april van 9.30-11.30 (Steiger 24, Almere)

De steiger 24 is een verzamelplaats ‘aanlegsteiger’ voor lokaal talent. Op deze locatie is een schat aan creativiteit te vinden en is ruimte om lekker te experimenteren en ‘te doen.’ Een ideale plek voor onze workshop dus! Op 3 april van 9.30-11.30 zijn wij hier te gast.

Schrijf je hieronder in voor deze workshop.

De Steiger 24
Steiger 24
1351AB Almere-Haven

 

Totaal: € -

Social

#fearaway

Over Fear Away

Wij bedenken en maken creatieve oplossingen die ervoor zorgen dat kinderen (en volwassenen) weer heel veel plezier hebben in het leven. Ook als het bedtijd is! 

Imke en Carolien
info@fearaway.nl
06-31995694

Vijfmorgen 3
4284EA Rijswijk