Onze verkooppunten

Verkooppunt worden?

We zijn enorm trots op onze 60+ verkooppunten in o.a. Nederland, België, Duitsland, Estland en Malta. Is jouw product in de webshop van Fear Away onmisbaar of zijn de producten van Fear Away een must have in jouw (online) winkel? Bel of mail ons: info@fearaway.nl en 06-46792338 voor meer informatie of een proefmonster.

Liever direct bestellen? Dat kan eenvoudig en snel via Orderchamp of vraag onze bestellijst op.

(Online) krachten bundelen?

Ben je actief op social media en ben je net zo enthousiast over Fear Away als wij? Neem vooral contact op om de online mogelijkheden tot samenwerking te bespreken. Ook offline bundelen wij graag de krachten. Wij nemen samen met veel plezier de opties met je door.

@fearaway.nl

Wurmpy

Fallon Broer (20) is de eigenaresse van de leuke winkel ‘Wurmpy’ op de Houttil in Alkmaar. Zij is vorig jaar na haar opleiding gestart met een webwinkel wat al snel uitgroeide tot deze fysieke shop: ‘Ik wist altijd al dat ik graag voor mezelf wou beginnen en wat is er leuker dan in baby en kinderartikelen? Het hielp ook mee dat ik sinds januari tante ben geworden van Charlie.’
Fallon heeft veel plezier in het contact met haar klanten en het beantwoorden van vragen in de winkel. Ze komt uit een ondernemersnest en kan thuis daarom lekker brainstormen over oplossingen. Nieuwe ideeën uitwerken en het uitkiezen van producten vindt Fallon één van de leukste dingen van haar werk.

Social

#fearaway

Over Fear Away

Wij bedenken en maken creatieve oplossingen die ervoor zorgen dat kinderen (en volwassenen) weer heel veel plezier hebben in het leven. Ook als het bedtijd is! 

Imke en Carolien
info@fearaway.nl
06-31995694

Vijfmorgen 3
4284EA Rijswijk