Echte post is zoveel leuker

 

post van Hop ★ een bijzonder kindercadeau

Post van Hop is voor alle kleine helden en heldinnen die graag op avontuur gaan. Een origineel kindercadeau per post om te laten bezorgen én om te krijgen. Hop wordt al snel een nieuwe penvriend. Elke twee weken verstuurt Hop een gepersonaliseerde brief. Deze staat vol met de avonturen van Hop. Ook stuurt Hop leuke extraatjes mee om thuis iets mee te doen. Met Post van Hop leren 5 tot 10-jarigen op een uitdagende manier en spelenderwijs lezen, tekenen en schrijven.

Hoe werkt het?

1. Kies jouw pakket

Post van Hop is een bijzonder kindercadeau om te versturen. Kies hieronder jouw pakket en daarna kan Hop aan de slag. Vertel deze nieuwsgierige haas iets over jouw kind, dan maakt Hop de post nóg persoonlijker.

FAQ

2. Post van Hop

Elk kind krijgt van Hop een gepersonaliseerde brief! Hop gaat graag op avontuur en deelt deze verhalen in de brieven. Sommige dingen vindt Hop best spannend. Gelukkig heeft Hop daar iets op bedacht.

FAQ

3. Penvrienden

Hop vindt het leuk om meer over jou te weten. Zo leert Hop jou beter kennen. Schrijf of teken iets moois voor Hop en verstuur het. Hop laat je in een volgende brief zeker weten wat hij van jouw post vindt!

FAQ

verstuur Post van Hop meteen

Post van Hop is brievenbuspost voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Het is een origineel kindercadeau dat als brievenbuspakketje op de mat valt.

Pakket Hoi, ik ben Hop

Kennismaken:

Hoi, ik ben Hop!

Dit pakket is ideaal als je kennis wilt maken met Post van Hop. Door de aantrekkelijke prijs is het heel geschikt als klein cadeautje.

Met ‘Hoi, ik ben Hop’ krijg je:

 • 2 x gepersonaliseerde brieven.
 • 1 maand lang plezier met Post van Hop.
 • Hop schrijft 1x in de 2 weken.
 • Bij iedere brief (2x) een leuk extraatje. 
 • 2x Retourenvelop met postzegel en sluitsticker.

En nog veel meer:

 • Kom in het vriendenboekje van Hop!
 • Post die de creativiteit van kinderen stimuleert.
 • Een vrolijke penvriend die kinderen graag beter leert kennen!

€9,95/per maand

Totaalprijs: €9,95 (2 brieven/1 maand). Ipv €13,99.

Inclusief ALLE verzendkosten en BTW.

Actiepakket

Actiepakket:

‘Een jaar met Hop’

Met dit pakket krijg je de meeste post cadeau voor het minste geld. Na de ‘Hoi, ik ben Hop’ brieven, schrijft Hop de rest van het jaar over al zijn avonturen. 

Met het ‘Actiepakket’ krijg je:

 • 24 x gepersonaliseerde brieven.
 • 24 maanden lang plezier met Post van Hop
 • Hop schrijft 1x in de 2 weken.
 • Bij iedere brief (24x) een leuk extraatje.
 • 24x Retourenvelop met postzegel en sluitsticker.
 • Hop stuurt een verjaardagskaartje.

 En nog veel meer:

 • Hop vraagt om antwoord en reageert altijd.
 • Het leukste cadeau om een kind langere tijd creatief uit te dagen en te laten spelen met taal.
 • Samen bouw je een echte band op en maak je de gekste dingen mee.
 • Deze vrolijke haas stimuleert kinderen positief en geeft (zelf)vertrouwen.

9,50/per maand

Totaalprijs: €114,00 ipv €167,88 voor 24 brieven. (12 maanden x €9,50 ipv €13,99). 

Inclusief ALLE verzendkosten en BTW.

Avonturenpakket:

(H)op bosavontuur

Met het avonturenpakket ‘(H)op bosavontuur’ schrijft Hop je over zijn belevenissen tijdens zijn bosavontuur. Spelenderwijs leer je nóg beter lezen en schrijven.

Met ‘(H)op avontuur’ krijg je:

 • 6 x gepersonaliseerde brieven.
 • 3 maanden lang plezier met Post van Hop.
 • Hop schrijft 1x in de 2 weken.
 • Bij iedere brief (6x) een leuk extraatje.
 • 6x Retourenvelop met postzegel en sluitsticker. 

En nog veel meer:

 • Hop vraagt om antwoord en reageert altijd.
 • Je haalt de natuur naar binnen.
 • Post die de taalontwikkeling en creativiteit van kinderen stimuleert.
 • Een penvriend die de gekste dingen meemaakt tijdens zijn bosavontuur en kinderen ook uitdaagt om naar buiten te gaan.

€12,99/per maand

Totaalprijs: €38,97 ipv €41,97 voor 6 brieven. (3 maanden x €12,99 ipv €13,99). 

Inclusief ALLE verzendkosten en BTW.

Leukste post om te geven 

Schermvrij: laat de fantasie de vrije loop

Iets om naar uit te kijken

Spelenderwijs werken aan taal

Leuke extra's en uitdagingen

Samen beleef je er veel plezier aan

Uniek cadeau

Weg met die schermen! Bij de Post van Hop zitten verrassende cadeautjes. Deze extra’s maken de Post van Hop nóg leuker. Je bent gewaarschuwd: er komt een bak aan creativiteit en fantasie los! Chaos en veel plezier gegarandeerd! Spelenderwijs stimuleert Hop kinderen ook nog eens om nóg beter te tekenen, te lezen en te schrijven. 

 

Daag jouw kind uit!

Kinderen over Post van Hop

“Hop is mijn nieuwe vriend! De post is lekker kleurrijk en ik vind het heel leuk om terug te schrijven. En we zijn denk ik al lid van de fanclub, want ik heb ook al de Superpowerspray.”

“Mama, we moeten NU avonturenkoekjes bakken! Want dat zei Hop in zijn brief.”

“Ik vind het heel leuk om post Post van Hop te krijgen. Ik word er vrolijk van, want het ziet er gezellig uit. Er zitten leuke dingen bij zoals een recept voor lekkere koekjes. Ook vind ik het leuk om antwoord van Hop te krijgen op dingen die ik schrijf.” 

Hop de Haas

Hoi!

Ik ben Hop. Ik ben nieuwsgierig en ga graag op avontuur. Ik heb al veel meegemaakt en deel mijn verhalen graag met kinderen. Ik vind het leuk om samen met ze op avontuur te gaan. Nieuwe dingen proberen en spannende dingen doen is namelijk samen nóg leuker dan alleen.

Ik loop (soms letterlijk) tegen dingen aan die ik lastig vind. Tja, niet alles lukt in één keer. Door mijn verhalen te delen help ik kinderen om zelf nog niet zo makkelijke dingen te proberen. Ik daag ze elke keer uit om iets te doen dat ze nog nooit gedaan hebben. Ik heb al heel wat trotse overwinningsverhalen mogen lezen.

Ken je iemand aan wie je mijn post cadeau zou willen doen? Bestel dan nu direct.

Huppelende groeten,
Hop

Zullen we samen op avontuur gaan?

FAQ

Wat is het?

Hop is jouw nieuwe penvriend. Elke twee weken ontvang je een persoonlijke brief in jouw brievenbus. Deze staat vol met de avonturen van Hop. Ook stuurt Hop jou leuke extraatjes waar je thuis iets mee kunt doen.
Post van Hop zijn gepersonaliseerde brieven waardoor 5 –10 jarigen spelenderwijs tot lezen, tekenen en schrijven uitgedaagd worden.

Voor wie is het?

Post van Hop is bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Ouders of andere familieleden kunnen voor een pakket kiezen.

Kan ik Post van Hop ook voor meerdere kinderen bestellen?

Ja, natuurlijk! Je kunt meerdere pakketten aanschaffen. Bij elk pakket kun je in de omschrijving de naam en de leeftijd van ieder kind invullen.

Is Post van Hop ook geschikt voor kinderen jonger dan 5 jaar?

Post van Hop is bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar. De allerkleinsten kunnen (nog) niet alles zelf lezen. Laat de brief door een volwassene voorlezen en heb zo samen extra veel plezier. Aan de extraatjes kun je op een eigen manier invulling geven en afstemmen op de ontwikkeling van je kind.

Is Post van Hop ook geschikt voor kinderen ouder dan 10 jaar?

Post is altijd leuk om te ontvangen. Dus ook voor de wat oudere kinderen. Het ene kind van 10 is het andere niet. Als je kind het erg leuk vindt om te schrijven, creatief bezig te zijn en nog wel wat meer zelfvertrouwen op kan bouwen, dan is Post van Hop zeker geschikt voor kinderen die ouder zijn dan 10.

Wat zijn de extraatjes die je bij de brieven krijgt?

Bij elke brief van Hop zit een extraatje. Het doel van het extraatje is om vanuit vertrouwen het kind uit te dagen nieuwe dingen te doen of dingen anders te doen. In ‘Hoi, ik ben Hop’ bouwt het kind eerst een relatie met Hop op. Vanuit dit vertrouwen kan het kind daarna met Hop op avontuur. Hop daagt uit, maar het kind beslist altijd zelf wat het wel en niet kan doen. De extraatjes kunnen thuis gedaan of gemaakt worden. Wellicht overbodig om te zeggen, maar het zijn altijd veilige activiteiten 😊.

Hoe werkt het?

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Als het kind gaat verhuizen stuur ons dan een email (info@fearaway.nl) met het huidige en het nieuwe adres en de ingangsdatum van de adreswijziging. Wij zorgen er dan voor dat de post vanaf de gewenste datum naar het nieuwe adres verstuurd wordt.

Wanneer krijg ik de eerste brief?

Zodra Hop jouw bestelling heeft ontvangen, klimt hij meteen in de pen. Hij kan best snel schrijven en doet hard zijn best om ervoor te zorgen dat we binnen 3 werkdagen de eerste brief bij de ontvanger in de bus hebben liggen.

Wanneer volgen de volgende brieven?

Hop stuurt elke twee weken een brief.

Kan de eerste brief ook op een specifieke datum bezorgd worden?

Je kunt bij je bestelling in het vak “omschrijving” aangeven wanneer je wilt dat de eerste brief bezorgd wordt. Houd hierbij rekening met de termijn van 3 werkdagen. Hop doet dan zijn uiterste best de brief op de gewenste datum te leveren. Veel hangt ook af van de postbezorger.

Kan ik de Post van Hop ook tussentijds opzeggen?

Post van Hop is een pakket. Hop maakt bij de aanschaf van het pakket al veel gereed voor de daaropvolgende brieven. Het is daarom helaas niet mogelijk om het pakket tussentijds op te zeggen.

Hoe zit het met de privacy?

Waar blijven de brieven die ik Hop terugstuur?

De brieven en tekeningen die Hop terug ontvangt bewaren wij zorgvuldig. Sommigen daarvan zullen wij (zonder naam of mogelijkheid de afzender te achterhalen) posten op onze website of sociale media kanalen. Als het kind het blad voor het vriendenboekje invult (welke wordt meegestuurd met de eerste brief), wordt deze opgenomen in het fysieke vriendenboekje. Dit vriendenboekje bewaart Hop uiteraard zorgvuldig.

Waar blijven mijn persoonlijke gegevens?

Wij nemen de privacy van alle persoonsgegevens die wij bij Fear Away ontvangen heel serieus en daarom hebben wij een Privacy- en Cookieverklaring geschreven. Wij verwerken en beveiligen alle door ons verzamelde persoonsgegevens daarom zorgvuldig. Daardoor houden we ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Onze Privacy- en Cookieverklaring vind je hier.

Hoe kan ik Hop iets terugsturen?

Bij elke brief van Hop vind je een gefrankeerde retourenvelop met daarop het adres al ingevuld. In deze envelop kun je jouw post naar Hop versturen. Deze wordt altijd gelezen. 

Social

#fearaway

Over Fear Away

Wij bedenken en maken creatieve oplossingen die ervoor zorgen dat kinderen (en volwassenen) weer heel veel plezier hebben in het leven. Ook als het bedtijd is! 

Imke en Carolien
info@fearaway.nl
0646792338

Vijfmorgen 3
4284EA Rijswijk