Voor de Media

Fear Away: Fear én Fun bespreekbaar maken

Leuk dat je Fear Away in de spotlight wilt zetten. In onze mediakit vind je alle (achtergrond)informatie die je zo over mag nemen voor de uitwerking van je publicatie. Dit geldt ook voor de foto’s. Zet je er dan wel even de credits van de fotograaf bij? Wil je een interview? Bel (06-31995694) of mail (info@fearaway.nl) ons dan. We reageren binnen 24 uur.

Imke Heeren & Carolien van Gammeren

Over Fear Away

Imke en Carolien bedenken en maken concepten waar Fear en Fun samenkomen | Opgestart in 2019 | Webshop met Fear Away producten waaronder de bestsellers Superpowerspray en hartengiften | Workshops en lezingen om taboes te doorbreken en deelnemers te leren de andere kant op te fantaseren | #vanfearnaarfun

Fear Away in de Media

Hemaverhaal gaat Viral

Op een dinsdagmiddag in mei 2019, net voor het afronden van de werkdag, besloot Imke nog even snel een LinkedIn post te plaatsen. Over haar ervaringen met een stoere jongen achter de kassa bij de Hema. Hoe hij haar zoon hielp te geloven dat de bodymist die ze kocht echt helpt tegen heksen. De post ging razendsnel het internet over. De reacties op het “empathisch” inleven van Vincent en op de creatieve oplossing van moeders stroomden binnen. Er bleken heel veel mensen creatief bezig te zijn met snoepjes, spuitbussen, weggespoelde vissen en zoetjes. Kinderen zijn nou eenmaal angstig. En hoe je hier als ouder mee omgaat, maakt veel uit. En zo ontstond het idee voor Fear Away. We hebben niet de ambitie om alle angsten weg te toveren, ze zullen er altijd zijn. En hoe lastig ook, het leven kent nou eenmaal ook de mindere kanten. Met onze creatieve oplossingen geven we wel een positieve boost aan het leven van kinderen en volwassenen.

Met als doel een leven waarin iedereen naast alle “to do”-tjes vooral ook heel veel plezier beleeft. We vinden het retespannend. Want ja, ook wij kennen angsten

Social

@fearaway.nl

Over Fear Away

Wij bedenken en maken creatieve oplossingen die ervoor zorgen dat kinderen (en volwassenen) weer heel veel plezier hebben in het leven. Ook als het bedtijd is! 

Carolien van Gammeren
info@fearaway.nl
06-46792338

Vijfmorgen 3
4284EA Rijswijk