Hoe het allemaal begon

Het begon op een dinsdagmiddag in mei 2019. Vlak voor vijf uur ‘s middags, net voor het afronden van de werkdag, besloot Imke nog even snel een LinkedIn post te plaatsen. Over haar ervaringen met een stoere jongen achter de kassa bij de Hema. Hoe hij haar zoon hielp te geloven dat de bodymist die ze kocht echt helpt tegen heksen. De post ging razendsnel het internet over. De reacties op het “empathisch” inleven van Vincent en op de creatieve oplossing van moeders stroomden binnen.

Er bleken heel veel mensen creatief bezig te zijn met snoepjes, spuitbussen, weggespoelde vissen en zoetjes. Kinderen zijn nou eenmaal angstig. En hoe je hier als ouder mee omgaat maakt veel uit. En zo ontstond het idee voor Fear Away. We hebben niet de ambitie om alle angsten weg te toveren, ze zullen er altijd zijn. En hoe lastig ook, het leven kent nou eenmaal ook de mindere kanten.

Met onze creatieve oplossingen geven we wel een positieve boost aan het leven van kinderen en volwassenen. Met als doel kinderen en volwassenen weer angstvrij door het leven te laten gaan. Een leven waarin we naast alle “to do”-tjes vooral ook heel veel plezier beleven.

We vinden het retespannend. Want ja, ook wij kennen angsten!

Wij bedenken en maken creatieve oplossingen die ervoor zorgen dat kinderen (en volwassenen) weer heel veel plezier hebben in het leven. Ook als het bedtijd is! 

Samenwerken?

Wellicht heb je de post van Imke over haar ervaringen met #antiheksenspray voorbij zien komen? Deze post had alleen al op LinkedIn meer dan 1.500.000 views en duizenden reacties. Wat begon met het delen van een fantastische klantervaring, mondde uit in de oprichting van Fear Away. Met Fear Away bieden wij creatieve oplossingen om de angsten van kinderen (en volwassenen) te verjagen. Een van deze oplossingen zijn Fear Away Sprays. 

Heb je interesse om de collectie van Fear Away op te nemen in je winkel of op een andere manier samen te werken?

Neem dan contact op via:

info@fearaway.nl of 06-31995694

Imke Heeren

Imke Heeren

Verhalenvertaler

Duizendpoot & mama
Vrouw met een missie
Gewoon doen!
Verbindt gevoel en verstand
Bang voor blaffende honden, gek op Pippi Langkous

Carolien van Gammeren

Carolien van Gammeren

Praatjes en plaatjesmaker

101 ideeën
Eigenwijze creatieveling
Samen is altijd leuker!
Sterk geloof in anderen, iets minder in haarzelf
Bang voor spinnen, gek op koekiemonster

Social

#fearaway

Over Fear Away

Wij bedenken en maken creatieve oplossingen die ervoor zorgen dat kinderen (en volwassenen) weer heel veel plezier hebben in het leven. Ook als het bedtijd is! 

Imke en Carolien
info@fearaway.nl
06-31995694

Vijfmorgen 3
4284EA Rijswijk