Over Fear Away

Dit leuke familiemerk ontwikkelt grappige producten boordevol fantasie. Met het Fear Away merk brengen wij producten in winkels die mensen helpen de andere kant op te fantaseren. Van FEAR naar FUN! Online delen wij met dromenland en (h)op avontuur inspiratie voor rustige nachten en avontuurlijke dagen. Laten we met elkaar weer leren om te spelen, plezier te maken en het samen te doen. Want ja, daar wordt ieders wereld echt een beetje kleurrijker van.

Fear én Fun bespreekbaar maken

Met onze producten geven we ouders een oplossing in handen om met hun kinderen angsten te bespreken. Met als doel kinderen weer vol (zelf)vertrouwen door het leven te laten gaan. Ook als het bedtijd is! Want angsten zijn er nu eenmaal maar hoe je er mee omgaat maakt een wereld van verschil.

Onmoet ons knettergekke team

Carolien

Carolien

Pretraket

Carolien – ik heb een idee – van Gammeren. Als ervaren en eigenwijze ondernemer weet zij als geen ander dat plezier maken de belangrijkste basis is voor een goed concept. Bij Fear Away is Carolien de kartrekker en aanspreekpunt.

Anneke

Anneke

Slaapcoach

Misschien een tikkeltje slaapverwekkend? Deze leuke en spontane vrouw is namelijk slaapcoach. Met haar consulten helpt ze kleintjes EN ouders weer aan rustige nachten. Anneke maakt zoiets complex als slaap op een creatieve manier begrijpbaar.

Marloes

Marloes

Monstermaker

Ons designtalent Marloes maakt de mooiste monsters en hazen. Ieder gek idee tovert zij om tot een ontwerp waar zelfs heksen en andere griezels voor weg lopen. Haar fantasie is grenzeloos maar zelf staat ze met twee benen stevig op de grond.  

Stagiaire gezocht

Stagiaire gezocht

Social Media Held

We hebben onze beste ideeën aan de keukentafel en er is nog een plekje vrij! We zoeken een social media held die creatieve content bedenkt, maakt en plaatst in samenwerking met ons team. Heb je interesse? Neem gerust contact op: 0646792338 / info@fearaway.nl 

Florianne

Florianne

Taaltovenaar

Schrijver van (h)eerlijke verhalen en gewoon een heel leuk mens. Deze nuchtere Brabander is niet bang om in het diepe te springen. Doordeweeks heeft ze een serieuze grote-mensen-baan maar gelukkig maakt ze tijd om ons een kijkje in haar leven te geven. 

Social

@fearaway.nl

Over Fear Away

Wij bedenken en maken creatieve oplossingen die ervoor zorgen dat kinderen (en volwassenen) weer heel veel plezier hebben in het leven. Ook als het bedtijd is! 

Carolien van Gammeren
info@fearaway.nl
06-46792338

Vijfmorgen 3
4284EA Rijswijk