We geven je 10 Halloween tips om deze tijd te overleven en na Halloween weer met een glimlach rond te lopen.. Zo kun je dit jaar in deze periode gewoon de winkels blijven bezoeken. Ook als de zombies en heksen je letterlijk om de oren vliegen. Vergezeld van spannende achtergrondgeluiden hebben we ons de afgelopen week meerdere malen in een griezelfilm gewaand. 

Halloween is hét griezelfeest van het jaar. Elk jaar besteden we in Nederland meer tijd en geld aan deze dag. Leuk voor een groot deel van de bevolking, maar wat als je er niet van houdt? We hebben tien Halloween tips om deze spannende dag (en de periode daarvoor) een beetje makkelijker te maken.

Tips:

1. Ga om 18.00 uur naar bed. Zo krijg je niets mee van deze fright night.

2. Hol een pompoen uit, snijd een lieve smiley in de buitenkant, zet er een waxinelichtje in en maak er een romantische avond van.

3. Focus op de pompoenen en dan met name de kleur: Oranje. Versier je hele huis met oranje artikelen (die heb je vast nog wel liggen van Koningsdag).

4. Koop een pompoen. Maak er een gezichtje op. Prik hem op een stok en zet hem neer. Noem hem Ween en zeg “Hallo Ween”.

5. Wellicht heb je het al voorbij zien komen in het nieuws: maak van Halloween Happyween (en wat happy voor jou is, mag je zelf bedenken).

6. Houd je tv uit, de bekende griezelfilms komen ongetwijfeld voorbij. Zet liever hele foute muziek op en doe een dansje!

7. Blijf uit de buurt van feestwinkels en van mensen die je er normaal al monster- of heksenachtig uit vindt zien.

8. Focus je vast op andere leuke dingen dit najaar: het is nooit te vroeg om de Sinterklaas versieringen al op te hangen (de pepernoten liggen immers ook al sinds augustus in de winkels.

9. Liefde is een geweldig medicijn tegen angst! Doe een mooie kleur lippenstift op en geef alle griezels een kusje. Daar willen ze nog wel eens van schrikken.

10. En mocht dit allemaal niet werken, koop dan nog snel een Fear Away Spray in onze webshop.